Utflykt den 2 december

Till Tyresö slottspark och julmarknad. Den 2 december träffades ett litet gäng (7 personer) av Kameraklubben, och fotograferade på julmarknaden och ute i slottsparken.

Ljuset var skapligt, till och med solen tittade fram ett tag. Men enbensstativet och antiskakfunktion var bra att ha vid många tillfällen denna dag, om man inte ville höja upp ISO-talet för mycket.

Se gärna foton från tillfället

Mötet den 19 december

Denna gång visades mycket bilder. Härligt!!! Så ska det vara på våra möten! Först visade Åke och Riitta många intressanta foton från sin resa till Sicilien. Sedan lät Ann-Mari oss njuta av bilder från vackra Island där hon bilade runt i sommras.

Glögg och hembakta bullar mumsades på i pausen, sen blev det genomgång av månadens tävling med temat "Himmel och moln". Svante fick mest poäng för sin vackra bild på Albysjön i kvällsljus, med underbara moln som speglades sig i vattnet. Du kan läsa mer om det och se bilden under fliken "Tävlingar".

Äldre uppgifter än dessa finns inte på hemsidan men klubben grundades redan 1962!