Intressegrupper

Inom klubben finns sen våren 2015 flera intressegrupper vid sidan om de gemensamma aktiviteterna. Tanken är att i grupperna fördjupa oss inom ett område vi gillar eller vill lära oss mera om. Eller som någon vill lära ut om.

Grupperna fungerar sjävlständigt och på olika sätt. De kan gå ut och fota tillsammans, träffas för att visa bilder och prata foto, lägga upp bilder på egen Facebook-sida eller Dropbox. Vad och hur man gör är upp till varje grupp. Aktivitetsnivån varierar också.

Finns ingen grupp som passar det egna intresset så bilda en! Det är  fritt fram men meddela gärna styrelsen och hemsidesredaktionen så kan vi puffa på lite extra.

Existerande grupper

Makro (Läs mer). Kontaktperson: Åke Lundeqvist

Gatufoto. Kontaktperson: Annette Urbach de Maré

Kväll/natt och vintergatan (sk. nattklubben). Kontaktperson: Eva Pettersson.

Natur och fågel. Kontaktperson: Eva Pettersson.

Alla medlemmar kan fritt välja om de vill vara med i en eller flera grupper, eller ingen alls.