Tävlingar

Om tävlingar

Under 2023 är det Annika Jernström, Christine Gilljam och Eva Sjöberg som håller i tävlingarna som sker på klubbens FB sida. Här är några datum att förhålla sig till

  • Den 15:e varje månad kommer en påminnelse på Facebook om inlämning och aktuell månads tävlingstema.Tema för de två påföljande månadernas tävlingar anges också. Temat för januari är ”is” och information om det kan ni redan nu se på Facebooksidan.
  • Senast den 23:e (kl. 23:59) aktuell månad ska du som vill tävla ha mejlat in en bild via mejladressen tavling@tyresofotoklubb.se. Bilden får gärna vara nytagen men det är inget krav den måste däremot vara i liggande format. I mejlets ämnesruta skriver du ditt namn och aktuell tävlingsmånad.
  • Den 24:e varje månad kommer ett album att läggas upp på Facebook med alla bilder som skickats in. Bilderna kommer att vara anonyma så ta bort eventuell signatur på bilden. Du hittar albumet om du går in under Tyresö fotoklubbs startsida på Facebook.
  • Röstning sker mellan den 24 - 26:e varje månad (3 dagar). Du röstar genom att ”gilla” två av de inskickade bilderna. Alla medlemmar, oavsett om du har skickat in en tävlingsbild eller inte, kan rösta.
  • Den 28:e varje månad presenteras resultatet av månadstävlingen på Facebooksidan och vinnande bild blir månadens profilbild högst upp på sidan.Vinnarbilden blir också profilbild på Tyresö Fotoklubbs officiella hemsida. Vinnarbild samt andra och tredjeplats presenteras även under nyheter och under tävlingssidan.


Varje gång du tävlar i en månadstävling är du med i en årstävlan. Poäng räknas under hela året och resultatet presenteras i januari.


Poängställning 2023

1. Barbro Röhse 12p

2. Inger Lind 10p

3. Birgitta Alevik 8p

4. Annika Jernström 7p

4. Bengt Gustafsson 7p

5. Camilla Björksten 6p

5. Tommy Cronholm 6p

5. Elisabet Grinde 6p

5. Mikael Nylander 6p

5.. Eva Sjöberg 6p

6.. Erika Claasen 5p

6..Lukasz Zieba 5p

7. Svante Svangren 4p

7. Peter Heller 4p

8. Jan Bergström 4p

8. Cristina Carlstedt 4p

9. Hans Gjers 1p

9. Peter Cederblad 1p

9. Katarina Tyong 1p

9. Åsa Starfjord 1p

9. Mats Berglind 1p

9. Riitta Lundeqvis 1p

9. Barbro Forsberg 1p


Januaris månadstävling på temat is

1:a plats Fotograf Barbro Rhose
1:a plats Fotograf Barbro Rhose
2:a plats Fotograf Inger Lind
2:a plats Fotograf Inger Lind
3:e plats Fotograf Birgitta Alkevik
3:e plats Fotograf Birgitta Alkevik